Autorijschool Kor Tissen

Ruimte voor je slogan

Tarieven

 

Op deze pagina kun je de door ons gehanteerde prijzen vinden. 

Losse lessen:
1 uur          € 49,00
1,5 uur       € 73,50
2 uur          € 98,00

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een pakket. Indien je hiervoor kiest is dit voordeliger dan dat je losse lessen koopt.
De volgende pakketten bieden wij aan:
10 lesuren      € 480,00          
15 lesuren      € 705,00          
20 lesuren      € 920,00           * je betaalt € 46,00 per les (€60,- korting)

Overige prijzen:
Gezondheidsverklaring                                    € 37,80 (dit is verplicht voor het eerste examen, eenmalig, te voldoen aan het CBR)
Tussentijdse toets                                            € 210,00
Praktijk examen (incl. 1 lesuur)                      € 250,00
Praktijk herexamen (incl. 1 lesuur)                € 250,00
Praktijk examen faalangst (incl. 1 lesuur)    € 290,00
Praktijk examen BNOR* (incl. 1 lesuur)        € 265,00
* BNOR examen is verplicht wanneer u 4x voor het praktijk examen bent gezakt

Tevens bestaat er de mogelijkheid dat wij een compleet pakket (incl. tussentijdse toets en praktijk examen) speciaal voor jou samenstellen.
Het is mogelijk om de factuur in  termijnen te voldoen. Bij een pakket krijg je uiteraard ook korting.

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Dit zijn de prijzen van 2019Wat is een Gezondheidsverklaring? (dit moet verplicht ingevuld worden voor dat je op examen gaat)

De gezondheidsverklaring is een lijst met vragen over jouw gezondheid.

Vanaf 1 november moet degene die op examen gaat het formulier zelf invullen en opsturen naar het CBR.

Als bestuurder ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Om te mogen rijden moet je daarom volgens de wet "rijgeschikt" zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat zijn om rijden. Heb je gezondheidsproblemen of een beperking? Gebruik je medicijnen die invloed (kunnen) hebben op je rijvaardigheid? Dan mag je niet altijd de weg op. Kijk voor informatie eens op:  https://www.cbr.nl/mag-ik-rijden-als.pp

Om jouw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR door middel van een lijst een aantal vragen over jouw gezondheid. Deze vragen staan op het formulier 'Gezondheidsverklaring'. Je kunt de Gezondheidsverklaring kopen op: https://mijncbr.nl/

 

Tussentijdse toets

Dit is een proefexamen. Je gaat met de examinator en de instructeur een examenroute rijden. Tijdens deze route krijgt je 2 ‘bijzondere verrichtingen’. Na het rijden van de route krijg je te horen wat er goed en minder goed is gegaan tijdens het rijden, wat nog leermomenten zijn en ontvang je nog enkele tips. Ook krijg je te horen of de bijzondere verrichtingen voldoende waren. Indien dit het geval is krijg je eenmalige vrijstelling. Dit houdt in dat je deze tijdens het 1e examen niet hoeft te doen. Wij raden een tussentijdse toets aan omdat je hiermee veel ervaring opdoet voor het praktijkexamen.