Autorijschool Kor Tissen

Ruimte voor je slogan

Tarieven

 

Op deze pagina kun je de door ons gehanteerde prijzen vinden. (Prijzen vanaf 01-01-2023)

Losse lessen:
1 uur          € 59,00, ( incl administratiekosten)


Wij bieden ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een pakket. Indien je hiervoor kiest is dit voordeliger dan dat je losse lessen koopt.
De volgende pakketten bieden wij aan:
10 lesuren      € 560,00              *

15 lesuren      €840,-                  *

 20 lesuren     € 1120,00           * je betaalt € 56,00 per lesuur (€60,- korting, ten opzichte van losse lesprijs))(mag ook in termijnen betaald worden)


Ook een mogelijkheid ,je kunt de lessen ook  per maand  betalen, afterpay, ( tarief €57,- per uur)

Overige prijzen:
Gezondheidsverklaring                                   € 41,00 (zelf aanvragen, invullen en betalen op Mijn CBR )
Tussentijdse toets                                           € 240,00 (dit zijn de kosten van het CBR , inclusief kosten van de rijschool)
Praktijk examen (incl. 1 rijles )                      € 290,00  (dit zijn de kosten van het CBR ,inclusief kosten van de rijschool)
Praktijk herexamen (incl. 1 rijles )                € 290,00  (dit zijn de kosten van het CBR, inclusief kosten van de rijschool)
Praktijk examen faalangst (incl. 1 rijles )    € 330,00  (dit zijn de kosten van het CBR, inclusief kosten van de rijschool)                                                                    Praktijk examen BNOR* (incl. 1 rijles)       € 290.00  (dit zijn de kosten van het CBR, inclusief kosten van de rijschool)

* BNOR examen is verplicht wanneer u 4x voor het praktijk examen bent gezakt

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Dit zijn de prijzen van 2023.

Over de prijzen van het CBR wordt geen BTW gerekend, dit wordt ook apart op U factuur vermeld.

Wat is een Gezondheidsverklaring? (dit moet verplicht ingevuld worden voor dat je op examen gaat)

De gezondheidsverklaring is een lijst met vragen over jouw gezondheid.

Dit  formulier zelf, online ,  invullen en opsturen naar het CBR, en meteen betalen, bij het CBR

Als bestuurder ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Om te mogen rijden moet je daarom volgens de wet "rijgeschikt" zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat zijn om te  rijden. Heb je gezondheidsproblemen of een beperking? Gebruik je medicijnen die invloed (kunnen) hebben op je rijvaardigheid? Dan mag je niet altijd de weg op. Kijk voor informatie eens op:  https://www.cbr.nl/mag-ik-rijden-als.pp

Om jouw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR door middel van een lijst een aantal vragen over jouw gezondheid. Deze vragen staan op het formulier 'Gezondheidsverklaring'. Je kunt de Gezondheidsverklaring kopen op: https://mijncbr.nl/

 

Tussentijdse toets

Dit is een proefexamen. Je gaat met de examinator en de instructeur een examenroute rijden. Tijdens deze route krijgt je 2 ‘bijzondere verrichtingen’. Na het rijden van de route krijg je te horen wat er goed en minder goed is gegaan tijdens het rijden, wat nog leermomenten zijn en ontvang je nog enkele tips. Ook krijg je te horen of de bijzondere verrichtingen voldoende waren. Indien dit het geval is krijg je eenmalige vrijstelling. Dit houdt in dat je deze tijdens het 1e examen niet hoeft te doen. Wij raden een tussentijdse toets aan omdat je hiermee veel ervaring opdoet voor het praktijkexamen, en gegarandeerd beter bent voorbereid, voor jou echte examen.